Nyårsafton!

Så var då julen över. Den gick snabbt å inte mkt till vila blev det heller. Jag och Niklas firade "jul" den 22:e. Först till Humlan å hämta lämna klappar, sen hem å laga middag. Sen öppna paket. Alla utom de Niklas skullef å av mig å de han fick av min familj. Jag fick det jag tippade på. En symaskin från mamma, pappa och Niklas. Så nu slipper jag äntligen sy om saker för hand! Fick även ett spel till mitt Supernintendo - Donkey Kong. Nostalgispel är ju skitkul!
23:e åkte jag och Ozzy upp till mamma och pappa. Var väl en vanlig jul där alla försökte hålla sams ett tag iaf.
Det var skönt att komma hem på juldagen iaf. Då var det mer paketöppnande - för Niklas. Han verkade glatt överraskad över skjortan han fick från Shock av mig. Kan ju vara för att den är snygg... haha Passade så bra så!
Sen vart det Arn på sena bion på Hebeteatern för en gångs skull. Vi vann på våra sittplatser också. 3,1kg Ahlgrens bilar och en fotboll från Haribo. Fotbollen får Ozzy när han käkat upp den han har nu. De 25 påsarna vetifan var vi ska göra av. Om folket orkar komma på nyår kan ju de få äta upp dem.

Nyår ja... Fan vad folk är sega på att höra av sig. Irriterande! Eftersom jag tänkte att vi skulle bjuda på middag så vill man ju gärna veta om nån vill komma. Inte ett knyst från nån! Nåväl det ligger två fläskfilé i frysen, så lite finns ju hemma. Men är inte så sugen på att stå i Systembolagets kö på Nyårsafton...image38 Varför kan inte folk bara bestämma sig? Känns som vi är sista alternativet... Att vi är så jävla trista att umgås med så vi får bli nödlösningen... Kul!

Nä, nu skiter jag i det här. Om nån vill komma som läser detta så hör av er!!

Arbetet väntar.
Ikväll är det Frölunda-Brynäs vilket antagligen betyder att jag eller Niklas åker hem med ett sorgset öga ikväll... Hoppas det inte blir jag ;P


Ledig!!!!

Puh, sitter här å skriver röven av mig på jobbet känns det som. Det har vart jättemycket nu torsdag å fredag. Folk som ska ha infusioner och injektioner och blod så de klarar sig över helgen. Högarna har var stora. Men jag tror vi klarar det. Så är det ju så klart så att det är några som har semester idag också. Det är ju snart jul. Och en är hemma på VAB (vård av sjukt barn för er som inte vet det....fanns det nån?).
Jag har vart inställd på ledigheten hela veckan så man har inte velat vara här alls. Nåja, om några timmar är jag hemma! Ska bli skönt å ta det lugnt. Fast kanske lite bandy ikväll, får väl klä mig varmt då så jag inte spär på vad det nu är som ligger och väntar på att fy bryta sig loss och infektera hela min kropp. Vi får väl se.
Imorgon ska vi lämna/hämta klappar på Humla, hos Niklas mamma och hans bror. Sedan ska vi ha lilla julafton bara vi två på kvällen. Vi kom ju på igår att vi nog inte kan ha det image36den 25:e eftersom jag ju kommer hem på eftermiddagen och vi har planerat att se på Arn - tempelriddaren på kvällen på Hebeteatern. Då blir tiden knapp om man ska få ihop middag och dyl.
Nåja. Jag kommer sakna honom jättemycket över julen. Det är då jag vill vara nära alla jag älskar. Men jag får acceptera att han inte vill fira jul - inte förrän det finns barn med i bilden... Han åkte ju med enbart för min skulle förra året. Jaja, jag kommer i vart fall sakna honom!
Konstigt att sova 2 nätter utan honom, det har jag inte gjort på över 1 år. Det är så skönt att vakna och att se honom ligga där bredvid. Trygg. Säker. Älskad.

Ryggen värker, axlarna likaså. För mkt konstiga skrivbord och sittställningar på alla möjliga stolar på jobbet. Vill ha egen stol nu när jag har egen plats. Anpassat för mig, för detta är inte anpassat för mig... Ny stol blir det efter nyår iaf men tar ju ett tag när man väl prövat ut en tills den kommer.

hmm, jag antar att jag får återgå till arbetshögen nu.

God Jul på er alla mina kära (okära?) vänner!

Puss

                                                                                                               
                                           

Snart jul

Dagarna bara rinner iväg. Helgen är redan förbi.
Det har vart en bra helg. Hade gärna stannat på hotellet, bosatt mig där. Om bara sviten vart lite större, med ett separat kök istället för ett pentry. Annars var det helt i min stil! Snyggt!
Universeum var kul, söta apor, å vithajens tänder var ju inte så små... Liseberg var mysigt som tusan. Förutom att ena rulltrappan upp var sönder när vi skulle uppåt. Blev till trampa på ordentligt. Å jag som nästan vred knät ur led i fredags morse, det kändes efter de trappstegen i rulltrappan. Köpte en liten ljuslykta till mamma å pappa som tack för att de passat Ozzy, å även en till jobbets klappbyte imorgon. Så köptes det hällbröd med. Gott. Annars så höll vi oss borta från allt godis, kul när det luktar brända mandlar doppade i choklad överallt, men har man bestämt sig så har man. Fanns mkt fint hantverk att titta på men det var liiite för mycket folk.
Det var mycket promenerande, måste gått bra över en mil sammanlagt i lördag, skönt.
Sen var det lite vila på hotellet, sen buffé som bestod av ett stort salladsbord och pyttipanna. Sen lite vila med mys i hästens sängen, å sedan var kl 20.30 å vi fick skynda iväg till Bergakungen och se Saw IV. Förutom att det var skrikande småflickor på biografen var filmen bra! Blodig och bra! ;D
Natten var lugn, det sovs. Vaknade med enorm värk i axeln bara, undrar hur jag legat.
Det var en bra helg, hotellet var najs, rummet ännu bättre, eller sviten heter det ju. haha
Nåväl, skönt å komma hem. Så kom ju Ozzy hem också. Sen somnade vi i sängen, jag sov säkert nästan 2,5h. Halv sju väckte Niklas mig, då hade han lagat middag, eller ja, korv med bröd men mat iaf.
Sov inte bra inatt. Vaknade hela tiden. Kanske för att jag sov för länge i går eftermiddag.

Jaja, idag är det jobb iaf.
Snart är även denna vecka förbi och då är det julledighet, 5 dagar sammanlagt. Ska jobba mellandagarna 27-28. Sen ska jag ut å ta en öl med Niki (min rumskamrat) den 28 innan Niklas kommer ner å vi ska vidare till Scandinavium och se Frölunda klå Brynäs!
Lördag är det fest hos Peter, hoppas vi kan gå, men börjar känna mig lite krasslig. Sen ska vi ju hem till Niklas mamma nån dag å lämna klapparna också. Nåväl, det hela grer nog ut sig med tiden. Söndag ska jag iaf hem till mamma och pappa, jag och Ozzy. Niklas vill inte med. Det får jag ju acceptera, även om det kommer bli ensamt å fira utan sin älskling. Vi får fira på vårt eget sätt den 25 istället. 26 är det annandagsbandy i Vänersborg. Blir väl en sväng hem till Caroline innan då. Kanske tar med Joel, får väl se. Jag ska nog inte dricka ändå,iaf inte mkt, ska ju jobba sen. Jaja, det märker vi nog då.

Nä usch, jag bara pratar på om inget alls. Hmm, försöker jag göra allt för att inte jobba just nu eller??
Hardcore Superstar ljuder ur de kassa högtalarna iaf, det är ju alltid ett plus om något på jobbet. ;D

See ya!

Endast tomten är naken...

Ännu en helg förbi. Gjorde väl inte så värst
mkt. Var ute å gick å slappade en del, en del mys med. Var en riktigt mysig helg. Trots att vi bara var hemma. Lagom till att vi började göra oss iordning för en promenad i lördags eftermiddag så började grannen borra i betongen, vår störda granne, det lät så förbannat mkt. Som om det satt inne i huvudet på en. Ozzy blev rädd och det kan jag mycket väl förstå. Till och med jag hoppade till en när han satte borren i väggen. Var väl en massa stöldgods eller nån annan skit han pillade med. Man kan tydligen inte veta med honom.

Det skulle tydligen vart knallemarknad påimage33
Kungsgatan i söndags med start kl 11.
Det var 5 stånd. Skitkul. Vi köpte en sak, den ska ges bort av Niklas till Ulrika på fredag.
På fredag ska även OzzyBozzy hem till Ödeborg å få springa skiten ur sig. Skönt. Skönt med hundfritt. Skönt att bara få vara vi två. Vi två i en hotellsvit, vi två på Liseberg, vi två, bara vi, ingen annan, inget annat.
Blir bio på Bergakungen på lördag kväll. Får väl se vad det blir Saw IV kanske. Hade var rätt gott å se den på bio faktiskt. Innan dess ska det shoppas lite, Shock skall besökas, det ska kollas på ormar å fjärilar på Universeum, ljus och tomtar på Liseberg. Hotellsviten skall inspekteras, hotellmatsalen och buffén besökas. Efter bion är det en god natts sömn (så småningom iaf) som väntar i en hästens säng. Ah,jag längtar till helgen!  Man måste vårda ett förhållande, och det gör vi nu. Just nu känns det bättre än på en evighet! Å det är så skönt. Jag känner mig trygg med honom.

Jag har klippt mig förresten. Blev rätt bra, iaf om jag ska lyssna på alla på jobbet som dagarna i ända säger att jag är såååå fin i håret å att jag passar såååå bra i detta. Jag har ju så lätt att ta till mig sånt också. Vill mest krypa under en filt med en hink över huvudet så de slipper säga nåt... så jag slipper synas och bli kommenterad.
Det är väl kanske bra att de tycker det är snyggt. Valentina ville ta kort å visa sin man. Han är tydligen frisör... Å hon hade pratat om mitt hår med sin man, å han vill att hon skulle ta kort... Nä, nu får de allt ge sig... Jag på kort? Nope...

Nåväl, snart är det jul. jag är klar med alla klappar. Älsklingens klappar ä hemma hos mamma å pappa, kunde ju inte beställa dem så de kom hem till oss heller, då hade han ju fattat vad det är han får. Nu har han ingen aning, mer än summan eftersom jag var tvungen å betala in på Bobos konto å datorn krånglade... Mkt pengar tyckte han, men han är värd vartenda öre, å många många till! image34
Ja, jag är fortfarande lika känslig å knasig som förra veckan när jag skrev, det har också en förklaring. Hormonerna är i full rulle i min kropp... det är den tiden på månaden. Förr märkte jag inte av skiten, inte innan å inte under tiden. Nu har ont i äggstockarna ett par dar innan, kramper i magen, lättretlig, så börjar skiten. Å då får jag ont i ryggslutet, i magen, mår illa ibland.. Det är fan knas. Att det ska ta, vad är det, 10(!?) år innan man känner av skiten! Jag vill vara man idag, de slipper iaf det här. De slipper föda barn med. De slipper sånt som gör ont. De har skägg å klagar över att det växer i ansiktet å de måsta raka var dag. Vi då? De vill ju att vi ska raka ben, muff, armhålor, å hela baletten, och vi gör det, det är ju fräschare så, men ändå. Va har de att klaga över egentligen?

Nåväl nu var det inte sånt inlägget skulle handla om. Bäst att sluta nu innan det går för långt.

Innan jag gör annat så hittade jag den här, lite kul:
image35

Nu åter till arbetet!

Do I make a difference?

Ny vecka nu, snart jul med. Snart börjar jag min fasta anställning. Nästa fredag.
Tiden går så oerhört fort! Knappt man hinner med att tänka, vara, finnas, älska, känna. Det händer saker hela veckorna och sen ska man hinna med allt annat på helgerna. Man ska hinna koppla av, vara social, vara glad, vara framåt, vara pigg... Pigg... när f*n var man pigg, riktigt pigg senast? När vaknade jag senast och inte önskade att jag kunde somna om?
Vad är det egentligen för liv jag har sagt ja till i samband med jobbet? Vara borta 12h om dan, komma hem, laga mat, gå ut med hunden en snabbis, ducsha, se på TV, kanske kramas, somna som en stock å sen samma sak veckan ut... Vad är det för liv? Mitt liv antagligen men ändå, vad är meningen med just mitt liv? Har jag någon funktion i det stora hela? Do I make a difference?

Hmm, livets frågor, kommer de nånsin få ett svar?

Vi har bokat in oss på en saftig hotellnatt i Göteborg 15/16 december. Svit på hotell Odin med separat sovrum. Det var iofs det enda som fanns med dubbelsäng. Jag vill då inte sova i nån extrasäng eller att Niklas ska göra det när vi väl unnar oss hotell! Så svit it is! Hästensäng och vi ska nana gott! Men på var sitt håll. Det är lite trist, men vi klarar inte av att sova nära varandra längre... Som i början av förhållandet, i min lilla säng, det var mysigt. Men snart kom två täcken in i bilden, sen en madrass på golvet å nu sover vi aldrig som på den tiden, max nån timme. Sen är Niklas kokhet, å jag med för delen... Men men, vi har iaf varandra, det är värt mycket det. Det vill jag aldrig förlora!♥♥
Så en lördag-söndag nästa vecka blir här nere i Götet. Universeum, Jul på Liseberg, lite annan shopping, iaf Shock, middag å bio. Måste ju använda biobiljetterna Niklas fick när han fyllde i april. De funkar ju inte i Thn eftersom det inte är SF där. Jag vill att det ska bli så där äckligt romantiskt, att vi ska hålla hand (hjomänvisst), mysa längs avenyn, ägna oss åt varandra! Guud vad blödig jag låter! Men det ska bli skönt iaf. Ozzy ska hem till mamma å pappa, de gillar ju det och vi gillar det med!

Nä, får fortsätta jobba nu, efter lite tankeverksamhet på papper, många tankar...

Synes