SM-GULD!!!

Igår var vi på Ullevi! Självklart!
Å SM-Guldet kom hem! Så jävla härligt det var!
Regn , kyla, dyblöt å iskall, men det försvann lite i glädjen över SM-guldet!
Så nu finns det 18 SM-guld i IFK's historia! Mesta mästarna från Göteborg har drygat ut ledningen i antalet SM-guld!
Det är helt ofattbart härligt!
Vi var iaf inne på planen när dommaren blåste av matchen, vi och en massa andra tusen IFKare!
Segern är ljuv!

"Vi har vunnit svenska cupen,
Vi har 18 SM-GULD, SM-guld,
I Europa har vi vart och även
Där vi guld har ta't
image29För vi är mesta mästarna från Göteborg!"

Tatuering!

Äntligen är man då märkt för livet. Gjorde igår.
Det gjorde inte alls så ont som jag trodde, det klart att det kändes å på vissa ställen mer än andra, men det var en smärta man lätt kunde uthärda!
Å vi fick de billigt med, min kostade 600:- å Niklas fick sin för 1000:-. Jag trodde min skulle kosta minst 1000 å niklas upp mot 2000. Bobos kostade 1000 å jag trodde jag skulle ligga på samma, men det var ju positivt! ;D

Nåväl. Vi sov med plasten på å det vätskades ju en del inatt å igår kväll. Men nu är plasten borta, å det känns bra.
Har vart och firat Joels 2-års dag idag, kollat på huset i Vänersborg oxå å det var najs! Skulle inte haft nåt emot det själv faktiskt. Men så har man ju inte några pengar till det, men sugen är man ju! Iaf, det var presenter högt å lågt, och även folk högt å lågt. Men Joel gillade iaf den stora traktorn han fick utav oss och det är ju bra!

Jaja, filmdags snart. Men först tänkte jag lägga upp bilder på våra tatueringar så ni får se dem, om det nu intresserar er vill säga!



Niklas tatuering som symboliserar hans smärta. Min nedanför symboliserar inget särskilt mer än att det är snyggt ;P




Ha det bra! ;D


Ah, en vecka

Jupp, idag är det en vecka sedan man återigen blev arbetslös. Än så länge håller jag mig sysselsatt med födelsedagar, städning, handling, matlagning och Ozzy då så klart. Men snart kommer jag nog bli uttråkad. Nåväl, händer knappast denna vecka.
Imorn är det nog lugnt, onsdag klippning, torsdag inget, fredag tatoo äntligen, lördag är det 2-års kalas igen. Mkt kalas det närmaste. Förra fredagen var det Tess, på lördag Joel, 26 hem å fira Bobos 25-års dag, 27 Josses 17-års dag, sen blir det gemensamt för mig å mamma den 17, lite mittemellen så. Å snart kommer ju Carolines andra lilla plutt. Tror den (hon) kommer innan det är beräknat. Den (hon) ligger ju redan rätt så.
Nåväl, Niklas tränar innebandy. Ozzy ligger på sin bruna matta å tuggar på ben å jag ska snart ut i köket å göra mat.

Jag väntar på att min gamla chef ska ringa å säga att jag får komma tillbaka 1 december, det hade ju vart sååå bra! Skönt å veta om inte annat.

I lördags var det höstmarknad i stan. Vi handlade en del... Gick dryga 600 spänn. Köpte lite till Ozzy, 2 tavlor (blyerts) med dels schäfermotiv (såklart) och en vargflock. Jättefina är dem, nu ska vi bara hitta ramar som passar dem också. Sen köptes rökelse och en sån som håller rökelsen, en döskalle, å en drake. Lite gothiskt så där. Najs iaf! Vi bara handlar å handlar jämt.
Själv var jag på VC idag. REcept å uthämtning av medikament. En enkelt liten summa på 570:- för allt... Shit, där försvann en del pengar... Kul.

Nåväl. Magen kurrar å Niklas är hemma om en halvtimme, dags å börja då antar jag.


See ya

skithåla!!!!!!!

Skrev ett långt inlägg förut, kom åt nån motherfuckingskittangent med klockan å vips så var allt borta!!!!
Irriterad!
Sitter iaf på jobbet å jobbar kväll - sista kvällen på 7 veckor kanske - om jag får komma tillbaka. Det är ju inte klart ännu.. .får väl vänta ett tag skulle jag tro.
Jag orkar inte skriva mer nu, blev så irriterad förut så... back to work antar jag.