Hehe

Och så blev den vår!!


Budas

Här budas det!
Vi ska ha den!
Jag har ju redan inrett och målat om nästan hela lägenheten i huvudet och då ska fan inte "budgviare 2" komma och lägga 5000 över vårt bud, så då lade vi 10.000 över denna gång!
Gå och skit ner dig för lägenheten är vår!

;D

Lägenhet

Budgivning igång. Vi är de enda som lagt bud... än så länge.
 


Jag ska inte va ledig

Jag tror inte att det är meningen att jag ska vara ledig, ingen semester...
När jag hade mina två sammanhängande veckor fick jag ryggskott. Kom tillbaka till jobbet och blev kanonförkyld så jag orkade bara jobba två dagar. Var hemma förra onsdagen och torsdagen. Så ringde chefen och frågade om jag tänkt jobba på fredagen vilket jag tänkt men hon tyckte jag skulle ta semester, plus att jag har semester måndag tisdag denna veckan för att kolla på ev lägenheter.
Förkylningen satt kvar, sitter kvar. I lördags när jag vaknade var jag lite irriterad i ena ögat. Tänkte inte så mkt på det men det blev bara värre under dagen. Vi var en sväng på Fjordfestivalen vilket inte var mitt livs roligaste kväll. Pappa hämtade oss vid midnatt och vi åkte hem till dem. Ögat var då svullet och rejält blodsprängt och lite äckligt sekret kom ut. Söndag var vi och fiskade och badade. Även andra ögat började göra sig vackert då. På kvällen såg jag ut som en rödögd vampyr. Till Vårdcentralen igår morse och de skickade mig till akuten på Uddevalla. Det var ju kul. Mätte trycket och kollade diverse saker, tog en odling fick en salva och åkte hem till mamma och pappa igen. Så nu ser jag suddigt när jag satt i salvan i ca en halvtimme, salvan skall i 5 ggr om dagen. Men detta visar ju att jag inte skall ha ledigt eller semester för då händer det bara något..
Lägenheten vi var och kollade på igår var inte nåt att ha. Det var vi och pensionärer. Det verkade bo en hel del pensionärer i huset. Lägenheten var inte nån höjdare heller. Det enda som va bra med den var att det fanns ett stort förråd alldeles utanför lägenhetsdörren.
Snart åker vi till Uddevalla igen och kollar på en på Bohusgården. Den är vi intresserade av! Kanske tom blir ett bud.
Sen hem å passa Amanda.

Jaja, ha de bra i sommarvärmen och jag ska inte lägga upp ett kort på hur jag ser ut, det skulle nog skrämma bort de få läsare jag har...

Höres!

Tillbaka...

Då var man tillbaka på jobbet igen efter sjukskrivning och 2 dagars semester!
Fallens Dagar var ju i helgen. Vi hade fest i lördag. Det var familj och min söta Marina som kunde ta sig till oss. De andra ville inte/kunde inte/skyllde på annat. Så vår sista fest i Thn blev utan de flesta av mina vänner. Lite trist men så är det.
Nåväl, det var Niklas mamma, Josse och hennes p-vän Tobias, Caroline, Marina jag och Niklas och tyvärr Gurk...
Festen hos oss slutade väl inte som vi hade velat men så går det väl ibland. Blir ingen mer fest där Gurk är välkommen bara. Han förstör för oss alla fast han väl inte fattar det! Synd att Caroline inte kunde följt med ut, hade vart kul!
Efter damsugning av hela lägenheten gick Marina, Niklas och jag ut vid elvasnåret. Drog oss till Stålverkets öltält och tjötade en stund. Sen åkte Marina hem halv ett vilket var bestämt redan innan, tälten stänger ju ändå redan kl 1. Vi drog oss hemåt efter korvätande och somnade efter ett tag. Skönt att man inte vart överberusad!
Synd bara att inte fler ville komma. Nåväl, kanske är någon som vill komma om vi moovar vårt ass till Uddevalla??
Två visningar nästa vecka, måndag och tisdag, så jag har fått semester eftersom jag har en del dagar att ta ut nu.
Jag har även världen skönaste förkylning. Täppt som en idiot. kommer varken in eller ut något. Yr i bollen men ändå på jobbet. Kan inte vara hemma nu efter jag vart borta, känns ju knäppt.

Iron Maiden i helgen. Fast vi ska inte gå. Vi ångrade oss och sålde biljetterna. Jag är inte sugen och inte Niklas heller så vi åker kanske till Fjorden och ser på Indiego istället. Johan och Amirs band. Sen hem till mamma och pappa och fiska... Fast det är fortfarande ett stort kanske. Vi får se helt enkelt!!


Mardrömmar...

Undrar om jag kommer drömma mardrömmar inatt eller inte...
Var precis ute nattrundan med Ozzy, när jag kommer tillbaka och är nästan vi vår port hör jag en tjej oja sig. Jag tittar upp mot balkongen på första våningen och där ser man dem ha sex, helt nakna och stönande... Helt oberörda!
Jag vill inte se mina grannar ha sex!!! Jag såg ju för fan allt trots att jag bara tittade upp nån sekund!
Jag tryckte in portkoden och Ozzy stod där och tittade på dem, sånt har han då aldrig sett förr. Tur han inte är ett barn.
Traumatiserad för livet....
Nu vill jag ännu mer flytta!

Uddevalla nästa?

Idag har vi varit på banken och lekt otroligt vuxna. Det gick ganska bra eftersom vi gick därifrån med ett lönelöfte på 600.000! Så den där lägenheten på Bohusgården som vi kikat på kanske kan bli vår då!
Så förbannat skönt!
Önskar vi kunde fytta imorgon, men det är bankeärenden kvar men snart så kan vi nog börja buda och ha oss!
Ska bli skönt att ha något som är vårt egna, som man kan pyssla med bäst man vill. Måla var man vill med vad man vill!
Jäklar vad skönt!

Så, nu väntar vi bara på samtal från Handelsbanken i Uddevalla att de också godkänner oss som låntagare vilket inte ska vara något problem då de godkände oss i Trollhättan. Det enda jag kommer sakna med den här stan är att det är närmare till Caroline och de små! Men så långt borta kommer de ju inte vara sen heller!!

Så denna lägenheten är vi mest sugna på
http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=464506

Semester!!!

Ja nu ska jag då egentligen ha semester. Torsdag, fredag och sedan 2 veckor. Men jag har vart hemma tisdag onsdag med. Sjukskriven till den 16/7.
Det hela hände i måndags kväll vid 22-tiden. Jag skulle gå ut med Ozzy. Diciplinera honom lite innan vi gick ut, skulle trycka ner honom och smack så small det till i ryggslutet. Jag kunde knappt ta mig in i sovrummet och väl där lade jag mig bara ner i sängen. Kunde inte ens komma upp med benen utan de låg utanför. En sån fruktansvärd smärta så fort jag rörde mig. Som kramp fast mycket värre. Jag låg där, skrek emellanåt och grina. Tog nog två timmar innan jag kom upp ur sängen, fick ha Niklas som stöd för att komma in på toaletten och kissa. Resa sig från toastolen har aldrg varit så svårt. Lyckades somna iaf, istoppad diverse tabletter. Upp på morgonen och rinde jobbet och vårdcentralen bara någon minut över åtta. Då säger den inspelade vc-rösten att de ringer upp 13:20. Jaha, men tack då! Fick en tid till igår 14:30.
Det var ju det jag trodde. Ryggskott. Men jag kunde iaf gå igår. Vilket jag ska göra så mycket som möjligt. Sitta är inte bra, då ska jag hellre ligga ner.
Ja, vilken lyckad semester jag lär få. Ja, jag får ju tillbaka de semesterdagarna iaf, alltid något.
Idag bakar jag, kommer ta sin tid men det ska gå. Ska baka baugetter och kärleksmums till pappas 60-årskalas.

Nä nu kan jag inte sitta längre, får för ont.

Höres!