Äldre

Ja då vart man ett år äldre då. 23. Ett år närmare pensionen.
Fattar inte hur fort allt går.
Jag har hela detta året intalat mig själv att Niklas är 27. Sagt det till folk som undrat. För bara cirka 2 veckor sedan gick det upp för mig att han inte alls är 27 utan 28. Tilläggas ska väl kanske också det att Niklas fyller i april... Så jag borde ju fattat det redan.. Hm, åldersignorering kanske man kan kalla det symtomet. Snart är han ju 29... Fan vad tiden går fort!
Igår var iaf en rätt bra dag. Somnade 28 å blev väkt 29, några minuter emellan bara. Tror inte Niklas hade uppfattat att jag somnat. Fick iaf presenterna då, mitt i natten. Halsband å örhängen å Elisabeth Ardenparfymen 5:th Avenue, lukta gottit ska man! Så kom ju mamma och pappa och hämtade mig på station när jag kom från jobbet. Hämtade kinamaten å hem å käka. fick lite pengar, sånt man alltid behöver med andra ord.
Annars så har jag ju redan blivit firad.
Tack alla som kom ihåg, som nog var de flesta! 

Har förresten fått fast jobb om jag nu inte nämnt det förr. Sahlgrenska, medicin, hematologen är min nya arbetsplats. Just nu som timmar men den fasta börjar 14/12. Gottit!

Sen till Ozzy, vår älskade lilla voffsing. (Eller Okky som Joel säger.)
Niklas var hos veterinären igår på återbesök. Vi fick ju medel mor rävskabb för 3 veckor sen. Det har inte blivit det minsta bättre. Så nu ska vi se om han är allergisk mot nåt. Så nonallergic hudfoder (10 kg 600:-!!!!) som han skall käka en månad, schampoo som skall ta bort ev bakterier i pälsen så han skall badas TVÅ gånger i VECKAN! I vanliga fall badas han inte ens en gång i månaden eftersom hundar inte skall badas så ofta. Sen tabletter på det. Och han får inte käka tuggben, inget godis... Vad fan ska han då bita på? Leksakerna har han bitit sönder varenda en, ingen idé å köpa nya för de går sönder på 5 minuter, å då menar jag verkligen 5 minuter!
Jaja, det hela gäller en månad. Vi får hoppas att han är bättre sen! Vill inte att det ska vara något annat. Fasen vad dyrt allt blir bara... 600 för hundmaten bara, jaja, tur att man är försäkrad så iaf en liten del går bort.

Nåväl. Bara han blir frisk!

Skall på IFK Vänserborg på söndag (bandy)! Jessicas födelsedagspresent! Den gullungen! Ska bli kul!
Sa till Caroline att jag ju kunde ta med mig Joel då. Det gillar han nog. Tror även Caroline kan behöva det! Å sen är han ju en glädjespridare den ungen!
Sen är förresten hela familje med på familjesidan på TT/ELA idag. Amanda har söta rosa tigertofflor!

Imorgon är det tvätt och pyssel hemma som gäller, 1:a advent på söndag ju! Mys!

Nä, lunch väntar nu.
 Höres!

Tillsvidareanställning

Yey! Nu är jag tillsvidareanställd på Sahlgrenska, Medicin, Hematologmottagningen!
Tillsvidare låter skönt, fast jobb! Inga mer vikariat! Skönt! Nu vet jag att jag kommer ha jobb tills jag inte vill ha det längre, eller tills de inte kan ha kvar mig längre! Fast jobb - fast inkomst!

Lördagens kalas blev bra! Joel å Ozzy lekte. Men Ozzy skötte sig förvånansvärt bra! Niklas har fan pli på den pojken ändå. Så middagen åts i lugn å ro. Joel fick ett eget litet bord som vi drog fram till soffan. Det var trevligt iaf. Å presenterna var bra. Till och med min faster gav mig något som jag verkigen tyckte var snyggt, likaså Niklas. Fick en svart värmeljusstake, en sån man ska ha 3 ljus i å där man kan byta ut mönster å grejs med små plattor... ja nån kanske fattar vad jag menade? Mamma å pappa kommer ju nästa vecka å då får jag väl lite presenter kanske...Pengar skulle jag tro för det önskade jag mig. Får ju inte några pengar i november ju... A-kassan då, den har ju inte kommit en enda gång sedan jag blev arbetslös... Illa.
Nåväl, Elisabeth kom ju med, Caroline Joel och Amanda med! Amanda som är så fin å säger inte ett knyst. Hon gnällde inte ens. Joel var som han alltid är - underbara unge!

Av Niklas mamma å syster fick jag en ljuslykta (till jul), en parfym+lotion (Samba) och en chokladkartong som snart var uppäten, iaf de ljusa chokladpralinerna, de andra är kvar.. haha

Jaja, idag var en bra dag iaf!

Höres


A work work

Då var man igång igen då. Ett tag iaf. Vet ju inte hur länge. Vet ingenting egentligen.
Jag ska på intervju imorgon igen, Reumatologen denna gången. Måste ju hålla dörrarna öppna, jag kan ju inte räkna med att få en av dessa tjänster även om det ju hade vart bra! Ansökningsdagen går ut på måndag, sen kommer väl några ansökningar in på tisdag säkert. Å sen ska det gagnas å utvärderas. Men det hade ju vart skönt å slippa börja om igen nu när jag har lärt mig lite å kommit in lite mer i arbetet.

På lördag är det famlijemiddag. Fira mamma i efterskott å mig i förskott. Middag för 10 pers. Ett spädbarn å en 2 åring som är kär i Ozzy å Ozzy är kär i honom tillbaka... Så det kommer bli liv som fasen... Vet inte ens om jag orkar med det, men det måste jag ju. De stannar nog inte så länge heller. Men det är kul att även Niklas familj, hans mamma å Carolin då så klart vill komma, vill komma och fira.

Nä jag får väl fortsätta jobba nu. Det går bra nu.

;P

kram


Nytt jobb

Var ju på intervju nr 2 i onsdags. På Sahlgrenska, medicin.
De har kris så även om tjänstens ansökningstid inte ens gått ut en så sätter de mig som timanställd så länge. Så får vi ju se sen när alla ansökningar är inne. Jag hoppas ju att jag får även det så jag har jobb ett tag framöver. Det hade ju vart kanon. Ska iaf börja på måndag kl 8 så nu blir det till att pendla igen. Men det ska väl inte vara så farligt. Halv sju går tåget ner, som till Uddevalla, då åkte jag oftast 06:20. Så är jag på Sahlgrenska lite innan 8. Kommer bli kul å skönt att vara igång igen. Vart utan jobb nu i lite över en månad. Som en semester. Hemma vid 6-tiden. Men det får gå!

Var på Tresdats Djurklinik igår med Ozzy. Han har ju något som kliar på sig, å lite utslag. Veterinären trodde på rävskabb så det behandlar vi honom mot just nu. Får hoppas att det är det. 1205:- gick det på, plus 63:- för örondroppar från Apoteket. Bara besöket kostar 410:- sen medicinen mot den eventuella rävskabben för över 500-lappen. Sen provtagning på det. Fan att det ska vara så dyrt. Å självrisken innan man får ut ngt på försäkringen är 2500... Ja vi får hoppas att detta räcker. Ska dock på återbesök på min födelsedag, men då ska inte jag med. Å jag hoppas ju på ett positivt besked när jag kommer hem då.

Helgen lär väl bli lugn. Ska försöka få komma å hälsa på lilla Amanda på söndag förmiddag. Sen har jag lovar Niklas att följa med på permiärbandy för Gripen Trollhättan. Inte mitt IFK men jag får ställa upp. Annars så lugna gatan här. Var grymt sugen på att hitta på ngt kul ikväll men så blev det inte.

Nä nu ska jag se vem som åker ur Idol...

Vilket liv man har...

Bebislycka

Ja, bebislycka har nog Caroline just nu!
Så var familjen Mogel en till! 16:30 idag fick CAroline en dotter, gah vad kul! Måste hälsa på så fort man får! Lilla Joel har blivit storebror!
Man blir allt lite sugen, men ska inte ha än på några år. Har ju Ozzy, han räcker än så länge.

Helgen tillbringades i Göteborg. Sov på Hotell Riverton lördag-söndag å var på Pain på Sticky Fingers på lördag kväll. Spelningen vart najs! Natten lite värre för då kom bakfyllan, vaknade ju fan hela tiden. Två timmars mellanrum hela tiden. Niklas rev ner ett glas i golvet vid 4:a tiden, han hittade inte lampknappen. Så den skulle jag hitta på min sida, å jag trodde inte jag låg så nära kanten så jag dratta i golvet. Sen var det ploga glas ett tag å även blod för jag fick ju naturligtvis en glasbit på lilltån. Nåväl, det var skönt å komma hem, men trevligt å vart borta.
Så har jag vart i Göteborg idag med - arbetsintervju på Ofelia Vård, ett bemanningsföretag. Det som är trist är att de bara kan erbjuda timmar, å om jag bara jobbar timmar på ett bemanningsföretag så får jag inte stämpla upp de resterande för att få heltid. Så jävla knäppa regler så det är ju fan inte sant. Jag vet ju inte om jag skulle kunna göra det... Om ekonomin skulle hålla för det.
Nåväl, jag ska ner till SAhlgrenska imorgon, medicin, de har ont om folk å lite kris å jag kan ju börja direkt... jaja, det ordnar sig nog. Ett väldans åkande tilll gbg bara, tur att tåget inte tar så lång tid.
Men bättre om vi kunde får tag på en lägenhet, men det lär ju dröja...

Jaja, nu ska jag krypa under täcket en stund, senare laga middag till Niklas hemkomst från träningen.

Grattis till den lilla tösen Caroline!!!

Kram Kram