Trött...

Ja, jag är trött idag efter helgens bravader.
Lördagen blev rätt så lyckad! Vädret var tillräckligt bra för att vi skulle kunna grilla ute och tjöta ett tag. Så jäkla gott med grillat, saknat det ju!
Nåväl, fyllan byggdes rätt ordentlgit. Bowlingen var jag så jäkla grym på, till andra serien då min handled började kännas. Men jag, av alla, ledde stort efter första serien! Fick ihop 5 strike och 145 poäng. Rätt stolt över mig själv faktiskt för jag suger ju på bowling annars!! haha
Jaja, jag vann över båda banorna efter första serien, sen gick allt utför. Hann dock inte med mer än en halv bana till, fasen vad klockan gick fort!
Sen tog vi en halvtimma hemma hos oss innan vi gick till Backstage. Ja, det ölades en hel del den kvällen. Jag försökte minnas och räkna mina öl, kom upp till att det måste vart 13 öl som slank ner. Niklas dra 15 - 16, vilket märktes på oss båda igår kan jag säga. Det var sängläge större delen av dagen. Orken var ju bortblåst!
Men vi lyckades med mitt mål för kvällen iaf - att bli kanonfull! haha

Tack allesammans för att ni kom!!

Puss & Kram!

Utvecklingssamtal

Snart, om några minuter, skall jag gå iväg på utvecklingssamtal hos chefen. Lite pirrig i magen känner jag mig just nu. De andra har ju suttit i flera timmar, 3 st i nära och över 3 timmar!! En i nästa 2!
Jag vill fan inte sitta där så länge.
I och för sig så hade ju de lite mer att ta upp, mer problem med samarbete och sånt. Eftersom jag inte jobbat här i mer än ett halvår (tiden går fort) så har jag ju inte med mig en massa gammalt groll och grejs. Men men, pappren är ifyllda om hur man själv tycker man är och samarbete och sånt.

Jaja, dags att ta sitt pick å pack å dra ut å vandra genom SU/S gator. Röda stråke 8 here I come...

Fest på lördag iaf! Ingen har bangat eller sagt att de kanske kommer, verkar rätt lovande. 2 banor discobowling är bokade och jag är sugen på fylla!!! Hoppas det håller i sig!
Vem vet vad som kan ha ändrats i mitt humör nu efter detta möte.

Wish me luck!!

-------------------------------------------------------------

Uppdatering:
Det hela gick fint. Jag hade det avklarat på en timme. Men sen hade jag inte så mkt att ta upp heller, bara lite smått. Så, nu tar jag mitt pick och pack och beger mig hemåt!!

Mmmm Monday

Ny vecka, nya arbetstag... Ja.

FEST:
På lördag kl 16 drar vi igång. Grillning på baksidan och ölande. Sedan bowling 20-21 och därefter direkt till Backstage där vi drar igång med rockandet... eller nåt sånt. ;D
Nåväl, jag ser fram emot det hela, jag skall bli fuller.

Å nu hoppas jag att det inte kommer nån tråkmåns å säger
- Det är alldeles för tidigt!
Vilket det säkert kommer göra. Men inse! Det är inte så tidigt. Vi skall hinna grilla, dricka oss lite runda under fötterna för att runt hav åtta, tjugo i gå till bowlinghallen och kasta klot! Den tiden lät behövas!

Nåväl, jag hoppas att folket kan komma i tid för en gång skull.

Helgen flöt igenom rätt bra. Ledig i fredags och spenderade 6 timmar i tatuerarstudion! Jupp ni hörde rätt, 6 timmar. Niklas började med sin. Först ifyllnad av IFK-tatueringen sedan från ca 12:45 till 16:20 tatuerades den nya grimreaper in. Snygg blev den, även om han nu är blåmärksgul runt hela tatueringen... haha
Min tog c:a 1,5 timma så vi var hemma vid 18. Men Pontus var riktigt noga. Bättre än Linda om man nu får säga så... Vilket man får ;P
Jag är nöjd och det är det viktigaste.

Lördag var det fika med Caroline, Joel och lilla Mandy. Nya fiket i Hall of Fame-parken. Med lekrum på ovanvåningen där vi även kunde sitta och fika och Joel leka. Helt perfekt!
Sedan gick vi till Älvhögsborg och kollade på Niklas och Gurkan och övriga när de spelade fotboll. Sedan en lite promenad i det varma vårvädret! Helt underbart väder ju!

Nä jag antar att jag ska arbeta lite idag också, jag har inte mkt arbetslust idag alls.
Jag vill att det ska vara freda, jag är nämligen sugen på lön och köpa nya skor... (jag har blåsor på fötterna förresten av andra nya skor)...

Nä, fest på lördag och uppdatering, kanske en irriterad sådan om folk börjar banga eller ska komma senare, lär kommah här så småningom.

Jaja, ta hand om er mina små läsare...
Ja ni är ju inte många, å kommenterar gör ni inte heller ;(

Puss

Engla

Det är fint att ett helt land kan gå samman och tända ett ljus för en ung själ som inte längre image107finna ibland oss. Tänk så mycket hon har missat enbart för en äckelgubbe! Det är helt ofattbart.
Undrar hur många till han har mördat? Hur många i Sverige, Danmark, Norge?
Fy fan. JAg förstår inte hur man kan ge sig på barn. Han ska ju inte ha sexuellt utnyttjat henne vilket väl är en bra sak i allt elände. Men han har tagit bort henne från sina föräldrar, från sitt hem, från sig själv.
Människor som ger sig på barn, djur och andra varelser som inte kan försvara sig är så oerhört fega.
Ge er på någon i er egen storlek, då kanske det är ni själva som åker på stryk.

Fasen vad han kommer få en pina i fängelset, de intagna är ju inte direkt glada i sådana personer som denna 42-åring! Det kan han gott ha!
Ett skott i nacken skulle man kunna säga men då kommer han ju undan alldeles för lätt. Han ska sitta tills han inte kan sitta längre, tills hans kista är den som sänks ner sex fot under jorden!
Hur blir man en sådan människa som tydligen får en kick av att våldföra sig på en annan människa? Jag förstår det inte, han verkar ju varit snuskig och slemmig redan i sina unga år.

Ja, vad ska man säga?

Stjärnsund är en ort i stor sorg och jag vågar nog säga att så gott som alla i vår land känner med dem. Det var fint i all sin sorgsenhet att se ljusen i fönstren igår...

Vila i frid Engla!


Familjekalas

Fredag kväll bestod av bak för min del. Bakade både kladdkaka och kakan till kärleksmums (mockarutor). Så lördag var det bara muffins kvar. Gjorde vanliga kardemummamuffins, orkade inte göra mer choklad.
Städade undan och diskade, precis när Niklas var klar med dammsugningen ringde Stefan, en timme innan utsatt tid. "Är det ok om jag kommer nu? Fick åka bil in, är vid Oden nu."
Jag vad säger man då? Jag står i diskblöta kläder, håret på ända och ser allmänt bakis ut. Men han kom, Niklas hoppade in i duschen å var klar rätt snabbt. Sen jag in i duschen. Stressade lite bara. Sen kom ju mamma å pappa. Pappa skulle ju klippa sig innan så de kom vid kvart över 2.
Då hann man ta lite lugnt innan resten dröste in.
Eva, Niklas moster kom. Oväntat men ack så välkommet. Trodde först att det var Caroline som löjlade sig när hon ringde på porttelefonen. Tur att jag inte sa ngt annat än att "Jag kommer ner och öppnar" Hon fick ju inte dörren... haha
Sen kom resten, Niklas mamma och hela Carolines familj. Så med små och Niklas och jag var vi 12 pers och en Ozzy. Var inte lätt å hålla Ozzy lugn, särskilt inte närJoel springer och hämtar Ozzy så fort man fick honom att ligga stilla i köket i en kvart. Lite sött också.
Fick ett röstmeddelande på morgonen där Joel skulle prata med Ozzy. Så jävla gulligt!
"Hej, är Ozzy hemma?"
Och så får han prata med Ozzy och jag får säga att Ozzy blir glad och hälsar tillbaka. haha

Fest den 26:e april är det iaf hemma hos oss, sedan Bowling och Backstage! Kan det bli bättre?
Kom vet jag och förgyll vår kväll!

Back to work nu!

Nåja, det var trevligt med hela familjen samlad! Det händer inte ofta. Och särskilt inte att Eva är med, men hon ville se hur vi har det och då passade det ju extra bra en dag som denna.
Även om Niklas inte var alltför glad inför sitt födelsedagsfirande så tror jag han tyckte det var trevligt om än lite jobbigt att hålla reda på Ozzy under tiden.
Får väl bli en familjeträff utan födelsedag kanske, det kanske han går lättare med på.

Arbetslust

Arbetslusten är otroligt hög just nu... Har skrivit som en galning hela förmiddagen, och lär så få fortsätta hela dagen eftersom det är mkt mkt jobb idag, likaså igår.
Jag och Niki, knasbollen mitt emot, är lika knasiga idag... Det är ingen bra dag att jobba på. Supa hade kanske passat bra, jag hade blivit så extremt sprallig då känner jag.
Jaja, jag spelar Sebastian Bach och däremellan SOAD så jag ska klara av att skriva snabbt, måste ju skriva efter dubbeltrampet, haha

Ikväll måste jag nog börja städa lite inför imorgon, baka muffins och kanske även kladdkakan, eller kärleksmumsen... Jaja, det blir en lång kväll iaf. Inte mkt fira med Niklas. Iofs vill han ju inte fira alls, inte ens ha folk imorgon, men det är redan bokat. Han får tacka och ta emot, haha.

Ang fest hos oss. I slutet av månaden/början av maj, har inte kollat på datum ännu. Men vi tänkte lite fest hos oss, lite bowling (inte Buddys för de är så dyra) å sedan en sväng till Backstage och rocka loss! Vem är med på det?

Får väl se om hela tjejgänget kan dras ihop, men det funkar säkert inte. Jaja, den som vill komma får komma, annars skit samma. Det ska bli fest á la Anna iaf! ;D Å denna gång skall jag vara full! ;D

Ny vecka

Ja så var ännu en helg över. Å vad har jag gjort i helgen då? Inte ett skit.
Ozzy haltar, tydligen har han halkat och sträckt sig hos mamma och pappa. Får hoppas det ger med sig snart. Annars får fan de betala den veterinärkostnaden när skadan är orsakad hemma hos dem! Annar ser han redan mkt bättre ut. Skiter aningens löst bara, antibiotikans biverkan, jättemysigt. Nåväl, bara han blir frisk den lille grisen.
Annars ny vecka och ny arbetslust. Eller nä.
Fick med mig Niklas nycklar till ytterdörren idag. De låg i min sko. Trodde att det var sulan som låg knasigt först, men satan vad ont det gjorde på vägen till tåget, jag var ju lite sen som vanligt. Väl sittande på tåget tog jag av skon å upptäckte Niklas nycklar. Lite skrattretande ändå. Nåväl, han sa att han skulle kolla efter extranycklarna, annars får jag åka hem tidigare, vilket inte är kul för min minusflex men skönt för mig. Jaja, det löser sig.

Amanda och Caroline han åkt in och ut som en jojo på Barnavdelningen. Caroline trodde att de skulle få bli utskrivna idag, de åkte hem på permission igår igen. Men hon är bättre nu iaf. Den lilla dockan. Skönt.
image106

Jaja, jag har egentligen inte så mkt att skriva om. Jag har ett så otroligt roligt liv just nu känner jag.



Jag tror jag behöver supa till! Nån annan som är sugen!? Fest nån helg hos oss kanske?
Det kanske dock skall diskuteras hemma först... haha Isf blir det Backstage och rock för hela slanten!...












Veterinärer...

Jaha, så har vi då åter problem med allergi på vår Ozzy.
Var hos veterinären i måndags. Ny kur med schamponering 2 ggr i veckan, non-allergic-foder och äimage104ven Stronghold (mot rävskabb) + antibiotika. Kul. Veterinärbesöket gick upp i lite över 1900. Antibiotikan på över 500 på det sen, 2500 på en dag. Vår självrisk på försäkringen är på 2500... 
Sen kommer han behöva en ny 10 kg säck med mat för 600. 15 kg foder i månaden slukar han ju lätt. Men det blir inten överdosering inte, precis det han skall ha å inget med. Sen vägde han 40kg imåndags, gör ju inte nåt om han går ner till de 37 han vägde i januari...
Det är så satans jobbigt nu.
Pengarna morsning och hejdå.
Veterinären sa även att Ozzy antagligen även är allergisk mot två saker, dels något i maten och säkert även något helt annat. Det där andra kan vara i princip vad som helst.
Om vi kan komma till bukt med vad det är i maten han är allergisk mot så kanske det kan gå, men det där andra, det kan ju vara i princip vad som helst. Kommer han få återkommande problem hela tiden sen, men behandlingar hela tiden så kommer vi inte ha råd med det. Det är ju heller inte så kul för Ozzy att klia sig hela tiden. Då finns nog bara en utväg.
Ozzy fick åka med pappa hem till Ödeborg efter veterinärbesöket. Han kommer hem imorn kväll. Vi kände att vi var tvugna nu efter allt. Det är mest bakslag på bakslag just nu. Men han stortrivs ju hos mamma och pappa. Får se om han får åka upp på söndag igen och stanna till den 12:e då de ändå kommer hem till oss eftersom Niklas fyller år och jag har bokat släktkalas. Han familj och min familj iaf.
Trots att det bara vart en dag utan Ozzy än så länge så har det varit behövligt. Vi båda mår dåligt av all denna problematik. Alla pengar som försvinner. Det blir återigen en fattig månad. Tatueringen var nära att jag fick avboka men min älskling ställer upp med lite pengar. Sen 1015:- till Regionen Runt-kortet så jag kan ta mig till jobbet.
Ja, det mesta suger just nu.

Var i Uddevalla i lördags med Caroline, Amanda och Joel. Skulle träffat Sandra och Melvin men Melvin var sjuk den lille stackarn. Så det blev vi fyra. Vi gick till museet och plockade åt oss av gratis godis och smått och gott, bomässan var i full gång. Fick även dit min bror, dock var det inte så mkt att ha. Så vi tog en sväng runt och kollade. Mkt har förändrats sedan jag var liten. Tom den stora lekbåten var borta. Fanns dock ett lekrum där de byggt upp en båt så Joel fick leka av sig. Han verkade tycka det var kul att vara på museeum. Sprang runt och tittade på alla miniatyrer av båtar som finns. Klappade på några uppstoppade fåglar. Sen blev det fika på Cactus, där var en evighet sedan vi var. Trevlig lördag, iaf i Uddevalla.
Nu ligger dock Amanda och Caroline inne på NÄL. Amanda är ju så rosslig i bröstet och hostar lite. Trodde visst kanske kikhosta - den minns man, så hoppas att det var falskt. Kanske inte drabbar henne så hårt som det gjorde mig dock... Hon har fått antibiotika nu så nu kanske det kan ge med sig. Lilla MandyPandy ska ju ligga hemma och sparka runt på govlet ju!

Nä, antar att jag får arbeta lite.