Jag gråter

Jag sitter på jobbet och bölar, eller ja bölar är väl kanske inte rätt ord. Men jag är vek. Jag gråter... och torkar tårarna.

Det finns mycket som berör men få saker berör mig så mycket som djur, vare sig det handlar och när de blir skadade eller när de visar sin oändliga kärlek!
Se bara på det här!


Booooring...

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1.Är du singel?
Nä, sambo.
2. Är du lycklig? Jovars, lyckligare än jag varit förr.
3. Är du uttråkad? Ja, när jag inte har ngt å göra, å ibland på jobbet.
4. Är du ledsen just nn? Nej.
5. Är du italienare? Haha, nej, fast varit med en italienare men det räknas nog inte...
6. Är du cooling? Javisst. Coolast i stan när alla andra gått hem.
7. Är du från irland? Nej.. inte det heller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Nej, men tror på åtrå och attraktion, sen kommer kärlek om det vill sig väl.
2. Har du någon gång blivit sårad? Oja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?  Ja, det har nog vart en del. Berättar aldrig sånt... Niklas är nog den första som verkligen vet...
5. Har du kysst någon under de tre senaste veckorna? Japp.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet, vem i hela världen skulle vilja vara min hemliga beundrare?
7. Är du kär? Ja, olika mycket olika dagar.
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Ja!

10 TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar? Har lunar, men använder den bara för kontakt med vänner. BD - orka lägga upp bilder hela tiden...
2. Leende eller ögon? Ögonen
3. Katter eller hundar? Katt och hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? Några få
5. Tv eller internet? Internet, där kan man se det mesta
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca Cola, Pepsi är iofs gott med isbitar en varm sommardag.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Romantiska hemmakvällar, och någon utekväll ibland.
8. Pengar eller lycka? Lycka, ska man ju svara!
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil

NIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nä, det har aldrig behövts. Kom och gick mest som jag ville. Förståelse och acceptans mellan barn och föräldrar där...
2. Brutit ett ben? Båtbenet i högerhanden, spricka i vänsterhanden... spricka i revben också...
3. Gjort någonting du ångrat? Ohja! Tyvärr!
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ätit en hel tårta? Nä, då skulle jag nog spy...
6. Gjort bort dig offentligt? Ett par gånger, eller massa. Fast det är lite kul... efteråt...
7. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
8. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, det är ju ens bästa vän som dör...
9. Velat försvinna? Ja, många gånger.

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde?
Niklas
2. Telefonsamtalet du fick? Sandra
3. Personen du var med? Niklas, och innan dess var det nog mamma å pappa när de va hos oss å vi var ute å käka middag.
4. Roligaste grejen som hänt? Mycket som hänt, vet inte.
5. Personen du smsade? Niklas i morse
6. Du skrev till på myspace? Använder inte det.
7. Personen du kommenterade: Kommenterar inte mkt, men Sandras blogg tror jag.
8. Du tillbringade natten med? Niklas
9. Du kramade? Niklas.


Nä, åter till arbete.


Lysekil

Igår tog jag med mig Joel på en dagstur till Lysekil och hälsade på Sandra och söta Melvin!
Först tog jag mig till Vänersborg och hämtade Joel. Sen var det buss i 2 timmar till Lysekil, med 2 byten. Joel somnade iaf efter bytet på Torp, strax innan färjan. Som tur är åkte vi ju färja tillbaka hem så han fick se att ha åkte båt iaf.
Vi tog oss en sväng till Havets Hus och tittade på fiskarna, hajarna var nog mest intresanta tyckte Joel. Även Melvin tittade intresserad på dem, inte för att han fattade vad det var men det rörde sig ju.
Sen tog vi en sen lunch, Joel åt pannkakor, favoriten!
Fick även sett hur Sandra, André och Melvin bor. Mördarbacke upp till husen bara. Puh, tur det inte var 35° varmt.
Joel var gullig mot Melvin iaf. Uttdelade två blöta pussar på Melvin. Så satt han bredvid honom i babygymmet och tryckte på knapparna i mobilen så det spelade. ÄVen Sandra fick en blöt puss innan det var dags att åka hem igen.
Dagen gick fort, men det var så skönt att träffa Sandra igen, var alldeles för länge sedan! Melvin var så söt så. Han sa inte mycket heller, men så söt!
På Torp blev vi hämtade av Gurk och Caroline, lilla Mandisen också så klart. Det uppskattas att de hämtade oss, det var sådär kul att byta bussar stup i kvarten. Var hemma vid sju. Lagom tid.

Annars så har jag semester. Måndags var det Överby tidigt sen ifyllnad av tatueringen, igår var det Lysekil, idag är det lite städning, skafferirensning och ev även klädrensning. Imorn kommer mamma och pappa, pappa fyller ju 60 imorgon. Han ska klippa sig och sedan ska vi nog ut å käka middag.
Lördag har PEter visst fest, vi har en del inbokat på dagen och inte hundvakt än så länge, så vi får se om vi kan komma.. Hade ju vart kul, har ju inte sett Peters lya ännu...

Kortet är för övrigt från när vi hade grillfest på baksidan för Elisabeth... Joel och hans mage...

Nä skafferiet väntar...


Landssorg


Vi får väl trösta varandra en dag som denna...

Ja, det är väl nästan det idag.
Fy fan säger jag bara. Hur i helvete kunde de spela så dåligt som det gjorde igår?
Mittfältet var ju katastrof. De presterade inte mkt. Zlatan och Henke behöver vi kanske inte nämna...Zlatan gjorde inte många knop igår.
Det var en stor besvikelse.
Lagerbäck kan gärna krypa in i en håla och hålla sig borta från fotbollen för all framtid.
Det behövs nytt fräscht blod i landslaget.
Och varför lät han inte Sebastian Larsson spela??
Jag förstår att Allbäck har tröttnat och lämnar landslaget nu.

Till VM-kvalet i höst kanske man bör tänka i andra banor.
En Marcus Berg kanske, en Sebastian Larsson... Det finns en del andra alternativ.
Det finns också ett annat sätt att spela fotboll även om Lagerbäck inte verkar veta det. Det kallas för ett offensivt spel. Lasse verkar bara veta vad ett defensivt spel är, och knappt det eftersom vi ju förlorad igår. Släppte igenom allt.

Det var en besvikelse. Jag som ville att vi skulle möta Holland och kunna åka ur med hedern i behåll...

Semester

Nu närmar sig första semesterveckan med stormsteg! Bara imorgon kvar sen är jag ledig till sista juni. Jobbar tre dag och är ledig 3-4 juli och ytterligare 2 veckor!! Helt underbart!
Inget större inplanerat ännu. Nu på måndag är det ifyllnad av tatueringen, på tisdag tar jag med mig lilla Joel till Lysekil och hälsar på Sandra och Melvin (hoppas vädret är bra). Pappa fyller 60 på torsdag men han firas lördagen efter men öppet hur och kalas. Då blir det ju till att ta sig dit upp, sen har vi nog inget mer planerat direkt
Niklas håller ju på med sluttampen av sitt körkort nu, min duktiga bubbe! Halkbanan avklarades i fredags, han som körde tillsammans med Niklas kuggade... Stackars arma pojk. Niklas hade försökt lugna ner honom men det verkar inte funkat så bra. Tydligen fick han inte in trean... Åh, jag skulle vilja vart med. Niklas valde ju att köra en Mini Cooper! En ny hundkoja! Jag vill med köra den ju!!
Jaja, mitt körkort får vänta, det kostar ju så förbannat. Bara halbanan och körningen dit kostar ju 2300... Men men, snart har han nog kortet i handen och då är det en lite upprustning av bilen som får göras. Men det ska nog funka. Bil har vi ju iaf! ;D

Metaltown har fallit bort. PEngarna räcker inte till nu och Niklas körkort är prio där! JAg ser det så att om han klarar körkortet nu så har vi alla möjligheter att göra vad vi vill till nästa sommar, tom hinna spara undan lite pengar!

Nåja, jag sitter på jobbet just nu. Niki, min kollega i mitt team, har ju varit ledig i 2 veckor nu, kom tillbaka igår. Och idag är hon sjuker. Hon blev förkyld på Hultsfred i helgen. Det har varit extremt mycket att göra när hon varit borta. Första veckan hade jag träsmak i röven för att jag var tvungen att sitta så mycket konstant och skriva för att hinne med. Men idag är det betydkligt lugnare. SKönt det.

Midsommar blir för er som vill veta, lugn. Vi kommer vara hemma och bara vara vi två. Vädret kommer nog ändå suga rabarbersaft så tälta på en ö (som vi var bjudna till) känns inte så lockande. Sen har vi ju en odåga till voffosing också som inte kan följa med och sannerligen inte lämnas hemma så länge! Nåja, det kan ju vara mysig det med. Jag ska nog ta och laga nån fin middag åt oss.

Ikväll är det fotboll som gäller. Ryssland skall ut ur EM och vi skall vidare. Avancemang i EM idag innebär match på lördag mot Holland. Ajajaj, där har vi motståndare där vi verkligen behöver visa det svenska stålet och sätta oss upp emot dem så gott vi kan!! Vi ska vidare, det är bara det som gäller!!











Sommarsol

Helgen har varit svettig, minst sagt.
Freda kom pappa och hämtade mig och Ozzy för kalas hos faster. Jättekul. Vi åkte hem vid halv tio. Skyllde på att Ozzy skulle hem och ha mat, vilket iofs stämde, men jag ville inte vara kvar vilket var den största anledningen... Det gjorde de knappast något heller, jag och mamma verkade ju inte synas, vi fick underhålla varandra nästa hela kvällen då ingen annan verkade vilja prata med oss. Det gjorde det samma. Väl hemma så gick vi och lade oss vid 12-tiden. Jag och mamma i dubbelsängen och de andra på övervåningen. Vi somnade inte förrän efter halv två eftersom vi inte kunde hålla käften, haha. Sen skulle nog Ozzy hämnas för han väckte oss en timme senare och gnällde. Jag upp och ut halv 3, han går ju aldrig ut på natten hemma. Tror säkert det var för han inte kom till ro eftersom vi pratade. Sen höll han på hela natten och sprang runt och jag trodde nästan jag skulle bli galen ett tag. Det blev ingen god natts sömn där inte.
Lördag begav vi oss hemåt igen. Snabbt till Trollhättan och lämnade Ozzy, väska och hämtade solskydd och åkte till Vänersborg och Caroline och de små. Det var ju festival i Vänersborg så vi gick runt i solen några timmar. Kvart över fem tog jag bussen mot Trollhättan. Gick av och gick längs järnvägsbron och väntade på Niklas för att spela minigolf.
Vi behöver nog inte tala om hur det gick i den matchen...
Sedan käkade vi mat ute på Bishop Arms och vips var kl 8 och hemmet väntade med trötta fötter och ben.
Vår hiss fungerar inte längre, sådär lagom kul att springa upp och ner flera gånger om dagen med antingen hund, väska, matkassar eller tvätt i händerna... Motion får man iaf.
Igår gick vi till hundbadet. En trevlig liten promenad. SKulle det kunna vart iaf.
När vi väl kom till hundbadet var där ju några människor som solbadade. Vi funderade på om vi skulle släppa Ozzy eller inte men tänkte att han håller sig nog i vattnet i den här värmen. Men nej. Eftersom hans vaktinstinkt har börjat komma mer och mer så springer han bort till två blonda pinnar som ligger på två handdukar. Han reser ragg och ställer sig och skäller på dem. Niklas ryter, den tonen då Ozzy brukar huka ihop och komma tillbaka, men nejdå. Han tyckte nog det var lite kul samtidigt som han skulle vakta... De blonda pinnarna var inte så glada, inte vi heller.
Ozzy fick skäll och då var han inte så stor sen. Vi gick hem ganska snabbt efter det. Pinsamt ju. Satan hundkräk. Jaja, han lär sig förhoppningsvis hantera sin vaktinstinkt så småningom men tills dess litar vi inte för fem öre på honom.

Helgen avslutades med bio - Dumpad - den var kul. Det var också kul att vi två var de enda i biosalongen. haha

Nä, min otroligt intresanta helg var det där...
Jag har inte lagat på latsidan iaf, det känns av idag, i fötterna om inte annat.

Jaja, höres.


Stanna


Stanna kvar
Sluta aldig kämpa

Sol

Åh, det är så underbart fint väder ute! Men jag sitter inne.
Här är det svalt och gott. Men jag hade nog inte sagt nej till en enskild vik vid havet och bara ligga och gassa och bada, utan en massa springande folk omkring.
Nä, jag får vänta till min semester. Fast då kommer säkert det enda regnet på hela sommare, det skulle inte förvåna mig alls.
Jag vet dock inte vad vi ska hitta på. Något hade ju vart kul att få gjort! Metal town antagligen men inte ens det är ju säkert. ja vi får se helt enkelt.

Panelsättandet i helgen gick över förväntan bra! Pappa hölls sig på sin kant, visst fick ja utbrott på honom emellanåt men på det hela taget gick det fint. Igår kväll hade han satt upp de resterande småbitarna som skulle anpassas. De tar ju längst tid eftersom man måste mäta och springa ut å såga, å mäta igen å såga.
Det var överraskande att han gjorde det då. så nu är det "bara" målningen kvar. Den går ju fortast. Vi grundmålade ju tapeten två gånger i lördags så det bör gå fort.

skall ju upp till helgen igen. Känns så där lagom kul. Vill nog helst vara hemma men släkt är släkt och jag får väl gå dit nån timma iaf. Men fick ett sms idag om att det var 20 pers som skulle komma, känns ju lagom kul...

Jaja, får fortsätta jobba. Har ändå inte nåt intressant och kul att berätta om mitt liv just nu.